برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد بارقابت 5762 شرکت کننده در دانشگاه کاشان

۰۵ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۳۰ کد : ۲۷۲۰ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور سال 93 همزمان با سراسر کشور با حضور پنج هزار و 762 شرکت کننده در این دانشگاه خبر داد.

دکتر امیرحسین رسول نیا اظهار داشت: در آزمون کارشناسی ارشد امسال که در این دانشگاه برگزار می شود، سه هزار و 58 شرکت کننده آقا و دو هزار و 704 نفر خانم ثبت نام کرده اند.

وی با اشاره به برگزاری این آزمون در شش نوبت صبح و عصر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسی ارشد امسال در این دانشگاه  در 116 رشته گرایش در گروه های مختلف علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی و معماری و هنر برگزار می شود.

وی افزود: آزمون کارشناسی ارشد سال 93 همزمان با سراسر کشور در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد و داوطلبان می توانند طی روزهای ۱۴ تا ۱۸ بهمن کارتهای ورود به جلسه خود را از سامانه سازمان سنجش دریافت کنند.