تفاهم نامه همکاری علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه کاشان با دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

۲۴ دی ۱۳۹۲ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۷۱۱ اخبار دانشگاه
سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه کاشان گفت: تفاهم نامه همکاری مشترک علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه کاشان با دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران امضاء شد.

دکتر علی اصغر شیره پز اظهار داشت: این تفاهم نامه با موضوع انجام همکاری های آموزشی، پژوهشی و علمی و نیز تعریف، هدایت ومشاوره پایان نامه های دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد منعقد شده است.

وی هدف از این تفاهم نامه را، همکاری اعضای هیات علمی دانشکده ها و مشاوره پروژه های دانشجویی وپایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد رشته کارآفرینی و همکاری های پژوهشی در زمینه اجرای طرح ها و پروژه های پژوهشی مشترک، ارتقاء سطح علمی و پژوهشی در راستای ترویج کارآفرینی و توسعه اقتصادی ذکر کرد.

دکتر شیره پز خاطر نشان کرد: با امضاء این تفاهم نامه، دوره های آموزشی مشترک در حوزه کارآفرینی برای فعالان اقتصادی و سایر علاقمندان به مباحث کارآفرینی در سطح منطقه کاشان،  همایش ها وکنفرانس های مشترک با همکاری وحمایت طرفین و جلسات مشترک و تبادل نظر در جهت شناسایی نیازهای رشته کارآفرینی برگزار می شود.

این تفاهم نامه که در 6 بند و در دو نسخه تنظیم شده است به مدت سه سال اعتبار دارد.