اطلاعیه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان ، نیمسال دوم 92-93

۲۱ دی ۱۳۹۲ | ۱۹:۲۸ کد : ۲۷۰۸ اخبار دانشگاه

اطلاعیه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در تکمیل ظرفیت پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92

پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان به پشتوانه بیش از 40 سال سابقه موثر دانشگاه در آموزش و پژوهش و در راستای  سیاستهای نظام آموزش عالی کشور در تربیت نیروی انسانی متخصص، در رشته های زیر بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت علوم و تحقیقات و فناوری دانشجوی کارشناسی ارشد می پذیرد.

رشته های مورد پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد

مهندسی معماری  - معماری

7 نفر

مهندسی کامپیوتر - نرم افزار

8 نفر

مهندسی مکانیک  - طراحی کاربردی

14 نفر

مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی

10 نفر

مهندسی برق-قدرت

11 نفر

مهندسی برق-الکترونیک

9 نفر

شرایط ثبت نام در پردیس

1-  زمان ثبت نام از 18/10/92 لغایت 25/10/92 می باشد.

2- پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد بر مبنای بخشنامه شماره 227070/22/2  وزارت علوم بر مبنای مصاحبه خواهد بود  در رشته های دارای تعداد داوطلب بیش از بیست نفر آزمون کتبی در تاریخ 26/10/92 با مواد آزمون و ضرایب دروس برابر کنکور متمرکز کارشناسی ارشد تحت نظارت سازمان سنجش بعمل خواهد آمد. برای رشته مهندسی معماری در هر صورت آزمون اختصاصی اسکیس در تاریخ 26/10/92 برگزار خواهد شد.

3- 20% ظرفیت پذیرش به سهمیه رزمندگان با ارائه مدارک مثبته تعلق خواهد گرفت.

4- مصاحبه از داوطلبان در تاریخ 1/11/92 در دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی راس ساعت 9 صبح برگزار خواهد گردید.

5- متقاضیان جهت اطلاع از مبلغ شهریه ها به وبگاه پردیس دانشگاهی به آدرس Pardis.kashanu.ac.ir  مراجعه نمایید.

6-  علاقمندان لازم است مدارک ذیل را در بازه ثبت نام از طریق پست سفارشی به آدرس کاشان، کیلومتر 6، بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، مدیریت تحصیلات تکمیلی، کد پستی 51167-87317  ارسال نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام

1- فیش واریزی به مبلغ هفتصد هزار ریال جهت داوطلبان کارشناسی ارشد جهت مصاحبه به شماره حساب1609064222 بانک تجارت شعبه دانشگاه.

2- تکمیل و ارسال فرم تقاضانامه ثبت نام که در سایت پردیس دانشگاهی به آدرس Pardis.kashanu.ac.ir  قابل دریافت می باشد.