افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه کاشان

۱۸ دی ۱۳۹۲ | ۱۵:۵۳ کد : ۲۷۰۷ اخبار دانشگاه
رئیس مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان، از افزایش 55 مگابیت بر ثانیه پهنای باند اینترنت این دانشگاه خبر داد.

رئیس مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان، از افزایش 55 مگابیت بر ثانیه پهنای باند اینترنت  این دانشگاه خبر داد.

دکترابوالفضل حلوایی اظهار داشت: از تاریخ هفتم دی ماه سال جاری، پهنای باند اینترنت این دانشگاه از 45 مگابیت بر ثانیه،  به 100 مگابیت بر ثانیه افزایش یافت.

وی هدف از افزایش این پهنای باند را خدمت رسانی بهتر به کاربران  در راستای سهولت دسترسی هر چه بیشتر به اینترنت و شبکه مجازی ذکر کرد.

دکتر حلوایی، با بیان اینکه فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است خاطر نشان کرد: مرکز رایانه و فناوری اطلاعات این دانشگاه در صدد است که زیرساخت‌ها را تقویت سازد  و به طور یقین با این اتفاق هم پهنای باند و هم سرعت اینترنت افزایش خواهد یافت.