ایجاد رشته جدید کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی در دانشگاه کاشان

۱۶ دی ۱۳۹۲ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۷۰۵ اخبار دانشگاه
معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان، از موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با افزایش رشته جدید مدیریت آموزشی در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.

دکتر سعید سلطانی محمدی اظهار داشت: مهر سال تحصیلی آینده برای نخستین بار در این رشته دانشجو پذیرفته خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: با ایجاد این رشته، تعداد رشته های کارشناسی ارشد این دانشگاه به 65 رشته گرایش ارتقاء می یابد.

معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان، تعداد رشته های دارای مجوز این دانشگاه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را 158 رشته ذکر کرد و افزود: در حال حاضر در این دانشگاه در مقطع کارشناسی 61 رشته و دکترا 32 رشته گرایش دانشجو می پذیرد.

در دانشگاه کاشان حدود هفت هزار و 500 دانشجو مشغول به تحصیل هستند.