بازدید دانشگاهیان دانشگاه کاشان از خانه سالمندان

۳۱ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۲ کد : ۲۷۰۰ اخبار دانشگاه
به مناسبت دهه کرامت و سالروز میلاد امام رضا(ع) جمعی از کارکنان دانشگاه کاشان به همت مدیریت ارتباطات فرهنگی این دانشگاه از خانه سالمندان گلابچی این شهرستان بازدید کردند.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان، هدف از این اقدام را تجلیل و تکریم از سالمندان و برقراری ارتباط و تعامل و احترام هرچه بیشتر با این افراد ذکر کرد و افزود: طبق فرمایش پیامبر اکرم(ص) احترام به مسلمان سالخورده، احترام به خداوند است.

مریم هاشمی اظهار داشت: یکی از جلوه‏ های فرهنگ ایثار، احترام به مقام سالمندان و خدمت کردن به آنان بوده و توسعه فرهنگ اخلاقی و ارزش‏گذاری به بزرگان توصیه دین مبین اسلام است.