تجلیل از کارکنان آزاده دانشگاه کاشان

۳۱ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۲ کد : ۲۶۹۹ اخبار دانشگاه
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به همت امور شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان از سه نفر از کارکنان آزاده این دانشگاه تجلیل شد.

رییس دانشگاه کاشان در این نشست، آزادگان را یادگاران دفاع مقدس ذکر کرد و افزود: شما کارمندان آزاده نقش بسزایی در ارتقاء فرهنگ بسیجی و ایثار و مجاهدت در بین کارکنان و دانشجویان دارید.

دکتر عباس کتابی، با یادﺁوری فداکاری های ایثارگران و خانواده های ﺁنها اظهار داشت: افتخارات و پیشرفت های علمی کشور مدیون  شما عزیزان و خون شهداست و باید در زندگی قدردان ﺁنها باشیم و راه ﺁنها را ادامه دهیم.

در این مراسم از آقایان آزاده منزوی، نوروزی و حسنی با اهدا لوح یادبود و هدیه تجلیل شد.