افتتاح محل دائمی نمایشگاههای دانشگاه کاشان

۲۳ آذر ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۲ کد : ۲۶۹۶ اخبار دانشگاه
محل دائمی نمایشگاههای دانشگاه کاشان طی مراسمی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

رئیس دانشگاه کاشان، مساحت این نمایشگاه را یک هزار مترمربع ذکر کرد و افزود: برای افتتاح این نمایشگاه حدود 70 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: با برگزاری بیش از 40 مورد نمایشگاه در سال با موضوعات مختلف افتتاح این نمایشگاه دائمی در این دانشگاه ضروری بود.

رئیس دانشگاه کاشان ارتباط هرچه بیشتر با صنعت را لازمه توسعه علمی دانست و خاطر نشان کرد: سعی بر این است تا با برگزاری نمایشگاه های مختلف علم تبدیل به محصول و ثروت شود.

شایان ذکر است محل دائمی نمایشگاههای دانشگاه کاشان در ضلع غربی مجموعه دانشکده های مهندسی تقریبا در مرکز پردیس دانشگاه واقع شده است.