برگزاری سری مسابقات خلاقیت و نوآوری در دانشگاه کاشان

۲۳ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۶:۱۱ کد : ۲۶۸۹ اخبار دانشگاه
مدیر پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان، از برگزاری نخستین سری مسابقات خلاقیت ، نوآوری در طراحی مهندسی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر علیرضا فرجی، با اشاره به اینکه این مسابقات ویژه فناوران، متخصصان و دانشجویان فنی مهندسی و علوم پایه می باشد افزود: در هر مرحله از این دوره مسابقات یک سوال مطرح می شود که بایستی علاقمندان برای دریافت و پاسخ به سوالات هر مرحله در زمان مقرر به وبگاه های پژوهشکده دانشجویی و مرکز رشد واحد های فناوری دانشگاه کاشان مراجعه نمایند.

وی، هدف از برگزاری این مسابقات را، افزایش ارتباط و تعامل موثر بین دانشگاه و صنایع، شناسایی مشکلات صنایع و انتقال به دانشگاه ها جهت ارائه راه حل و بومی سازی فناوری و تقویت و زمینه تولید فناوری های جدید در دانشگاه ذکر کرد.

مدیر پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: با برگزاری این مسابقات نخبگان و فناوران کشور شناسایی و از فناوران با جوایز نفیس حمایت می شود .

دکتر فرجی، پاسخگویی به مسابقه مرحله اول را تا پایان شهریور ماه ذکر کرد و اظهار داشت: به برگزیدگان جوایز نفیس سکه بهار آزادی و سفرهای زیارتی اهدا می شود.