انتشار شماره 15 مجله مطالعات عرفانی

۲۰ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۰ کد : ۲۶۸۸ اخبار دانشگاه
شماره پانزدهم مجله علمی - پژوهشی "مطالعات عرفانی" دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله گفت: در این شماره از مجله 10 مقاله علمی از محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها 235 صفحه ارائه شده است.

دکترحسین حیدری افزود: ابوحفص حداد نیشابوری یکی از بزرگان ملامتیه، بررسی حدیث شیدایی و پاکدامنی و راز پوشی، بازتاب اندیشه های ابوالحسن دیلمی، دل آدمی و ویژگی های آن از دیدگاه عین القضات همدانی از جمله موضوعات مقالات ارائه شده در این شماره از مجله می باشد.

وی خاطر نشان کرد: در این مجله همچنین مقالات علمی با موضوع های طوام، گونه ای نادر از کرامات اولیا، شرح جامی بر بیتی عرفانی از امیر خسرو دهلوی، بررسی و تحلیل ماهیت درد و رنج در مثنوی معنوی، تجلی پیامبر در خواب صوفیه، نقش صوفیه در گسترش آیین های نقالی و روضه خوانی و بررسی نحوه فصوص الحکم ابن عربی ارائه شده است.

مجله مطالعات عرفانی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه می شود و لازم به ذکر است به استناد پایگاه مذکور،مطالعات عرفانی در بین 606 نشریه علمی پژوهشی، علمی ترویجی دارای ضریب تاثیر رتبه بیست و یکم را به خود اختصاص داده است.

دکتر محمود عابدی سردبیری و حسین عبداللهی مدیر اجرایی این مجله را بر عهده دارند.