انتشار شماره نهم مجله حدیث پژوهی دانشگاه کاشان

۲۰ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۰ کد : ۲۶۸۷ اخبار دانشگاه
شماره نهم دو فصلنامه علمی – پژوهشی "حدیث پژوهی" دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان منتشر شد.

شماره نهم دو فصلنامه علمی پژوهشی "حدیث پژوهی" دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله گفت: در این شماره از مجله 10 مقاله علمی از محققان، نویسندگان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها در 293 صفحه به چاپ رسیده است.

دکتر محسن قاسم پور افزود: روش شیخ صدوق در کمال الدین و تمام النعمه، بررسی تلاش های علمی و عملی علامه شعرانی، ابن ولید و مستثنیات وی، مقایسه دیدگاه های رجالی ابن غضائری و نجاشی، بازیابی منابع تفسیر قمی، روایات بکربن محمد و مسئله تعارض در باب سیزدهم رجال شیخ طوسی و اجتهاد در تفسیر بخاری با اثرپذیری فراوان از ابوعبیده  از جمله موضوعات ارائه شده در این مجله است.

وی، چیستی نظریه ایمان از دیدگاه امام صادق(ع)، آفریدگان یا پرورش یافتگان؟ بررسی تحلیلی روایت "نحن صنایع الله..." و تحلیل و بررسی آرایه متناقض نما در نهج البلاغه را از دیگر موضوعات این مجله عنوان کرد.

دکتر "سیدرضا مودب" سردبیر و "حسین عبداللهی" مدیر اجرایی مجله حدیث پژوهی دانشگاه کاشان می باشند.

این مجله در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و پایگاه علمی جهاد دانشگاهی نمایه شده است.