مراسم تجلیل از دانش آموزان ممتاز فرزندان کارکنان دانشگاه کاشان

۲۰ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۶۸۶ اخبار دانشگاه
طی مراسمی با اجرای هنرمندان برجسته کشوری "عمو پورنگ"،"امیر محمد " و سلطان، از 350 نفر از دانش آموزان ممتاز فرزندان کارکنان دانشگاه کاشان در تالار فیض این دانشگاه تجلیل شد.

طی مراسمی با اجرای هنرمندان برجسته کشوری "عمو پورنگ"،"امیر محمد " و سلطان، از 350 نفر از دانش آموزان ممتاز فرزندان کارکنان دانشگاه کاشان  در تالار فیض این دانشگاه تجلیل شد.

رییس دانشگاه کاشان، در این مراسم با قدردانی از تلاش فرزندان کارکنان در کسب این موفقیت ها گفت: رقم بسیار بالای ممتازین فرزندان کارکنان در امسال، نشان می دهد کسانی که در محیط های علمی فعالیت می کنند دغدغه بیشتری به رشد علمی و فرهنگی نسل های آینده دارند.

دکتر عباس کتابی، نقش خانواده را در تربیت فرزندان حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: خانواده به عنوان مهمترین و کوچکترین نهاد اجتماعی تاثیر به سزایی در رشد و تعالی فرزندان و توسعه علمی کشور دارند.

وی، فرزندان ممتاز اساتید و کارکنان دانشگاه را، آینده سازان جامعه ذکر کرد و افزود: نخبگان این شهرستان بایستی با جهاد علمی از پتانسیل های موجود این دانشگاه برای رفع نیازهای جامعه و توسعه کشور استفاده کنند.

این مراسم با همکاری ستاد برگزاری مراسم و همت اداره رفاه کارکنان دانشگاه کاشان برگزار شد.