455 دانشجو دروس ترم تابستانی دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه کاشان را گذراندند

۱۹ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۰:۰۷ کد : ۲۶۸۰ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه کاشان گفت: در ترم تابستانی امسال 455 دانشجو در دروس ارائه شده در این دانشکده ثبت نام نموده اند.

رییس دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه کاشان گفت: در ترم تابستانی امسال 455 دانشجو در دروس ارائه شده در این دانشکده ثبت نام نموده اند.

دکتر سعید سلطانی محمدی، تعداد دروس ارائه شده ترم تابستانی امسال را 55 عنوان درس ذکر کرد و افزود: در ترم تابستانی کلاس ها به صورت آن لاین برای تمامی رشته ها از 15 تیر شروع و تا 25 مرداد ادامه داشت.

دکتر سلطانی محمدی، آموزش در هر زمان، در هر کجا و در هر مقوله ای، آموزش بدون پیش نیازهای یکسان، آموزش فردی در کنار یادگیری مشارکتی و صرفه جویی در زمان و هزینه را را از جمله مزایای آموزش الکترونیکی ذکر کرد.