رییس دانشگاه کاشان: علم و فناوری رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی است

۱۸ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۰:۰۶ کد : ۲۶۷۸ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: علم و فناوری رمز اقتدار و پویایی نظام جمهوری اسلامی است.
رییس دانشگاه کاشان: علم و فناوری رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی است

رییس دانشگاه کاشان گفت: علم و فناوری  رمز اقتدار و پویایی نظام جمهوری اسلامی است.

دکتر عباس کتابی، در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه این دانشگاه اظهار داشت: اقتدار علمی،  زمینه ساز پیشرفت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است.

وی، به منویات رهبر معظم انقلاب به علم و فناوری اشاره کرد و گفت: یکی از عوامل مهم رشد علمی کشور تاکیدات و منویات رهبر معظم انقلاب به علم و فناوری است.

وی،با اشاره به پیشرفت تولید علم در کشور افزود: تولید علم ایران 13 برابر تولید علم در دنیاست که اگر این روند رشد علمی ادامه یابد تا پنج سال آینده ایران به رتبه چهارم تولید علم در دنیا دست خواهد یافت.

دکتر کتابی، کاربردی کردن علوم و تولید علم  به محصول و ثروت را لازم دانست و خاطر نشان کرد: پیوند تولید علم با حوزه صنعت و تجارت، تاثیر به سزایی در زندگی دارد.

رییس دانشگاه کاشان، پیشرفت های علمی کشور را مدیون خون شهدا، خودباوری و روحیه اعتماد به نفس ذکر کرد و افزود: در کنار این شاخصه های امید بخش و توسعه کمی باید ارتقاء کیفیت در دانشگاه ها مورد توجه قرار گیرد.

دکتر کتابی، خدمت به خلق را به کارکنان و کارمندان دانشگاه تاکید کرد و یادآورشد: کارمندان دانشگاه بایستی با انرژی و توان بالا، کار کنند و برای پیشبرد اهداف علمی و انسانی دانشگاه از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دولت و دهه کرامت افزود: از اهداف برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند  تقویت روحیه سازمانی ،رشد و تعالی و نشاط در بین کارمندان، روحیه کار و ابتکار، ‌تشویق و ترغیب مدیران و کارمندان به تلاش بیشتر و ارایه خدمات بهتر و سریع‌تر به ارباب رجوع  است.

دکتر حسن بخشنده، انجام خدمت صادقانه را مورد تاکیدقرار داد و افزود: انجام خدمت صادقانه بایستی یک اصل مستمر و ماندگار کارمندان باشد.

وی، یک از آفات های خدمت کارمند را منت گذاری ذکر کرد و افزود: کارمندان بایستی با اعتقاد راسخ و ایمانی استوار، خدمت بی منت را برای جلب رضای خداوند سرلوحه امور خود بدانند

دکتر بخشنده، در این مراسم گزارشی از نحوه انتخاب کارمندان نمونه دانشگاه ارائه کرد و یادآورشد: پس از تشکیل شورای انتخاب کارمند نمونه و تکمیل فرم ارزیابی کارکنان، در مجموع 24 نفر از کارمندان و مدیران حوزه های مختلف دانشگاه به عنوان نمونه انتخاب شدند.

اسامی مدیران، روسای ادارات و کارمندان نمونه دانشگاه کاشان سال 91

مدیران و رؤسای ادارات نمونه حوزه ها:

1.      حسن بابازاده- رئیس اداره رفاه

2.      علی بیدگلیان- مدیر امور مالی

3.      احمد نامور- رئیس اداره ثبت نام و پذیرش

کارمندان نمونه حوزه ها:

1.      سیدحمید بخشیان- انتظامات

2.      سیدشهاب الدین بنی طباء- کارشناس دفتر فنی و طرحهای عمرانی

3.      حسن خانی- مسئول دفتر مدیر مالی

4.      الهه خلدی- کارشناس آموزش الکترونیک دانشکده مجازی

5.      جواد دقیق- کارشناس دفتر نظارت و سنجش آموزش

6.      حمیدرضا رضایی زارع- مسئول دفتر معاونت دانشجویی