موفقیت سه دانشجوی دانشگاه کاشان در مرحله نهایی المپیاد علمی – دانشجویی کشور

۱۶ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۶:۵۹ کد : ۲۶۷۶ اخبار دانشگاه
مدیر تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان، از موفقیت سه دانشجوی این دانشگاه در مرحله نهایی المپیاد علمی - دانشجویی کشور خبر داد.

دکتر محمدرضا منصورنیا اظهار داشت: "رضا قنبری تجره"، دانشجوی رشته مدیریت و برنامه ریزی آموزشی این دانشگاه در این المپیاد در رشته علوم تربیتی به رتبه یک کشوری نائل شد.

وی افزود: "رضا کابلی نوش آبادی" نیز دیگر دانشجوی رشته ریاضی محض این دانشگاه، در المپیاد رشته ریاضی رتبه 12 کشوری را کسب کرد.

وی خاطر نشان کرد: "هادی سینایی" دیگر دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار این دانشگاه می باشد که در این المیپاد در رشته مهندسی کامپیوتر به رتبه 15 کشوری نائل شد.

مدیر تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان یادآورشد: در مرحله نیمه نهایی دوازده رشته هیجدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور که اردیبهشت امسال در دانشگاه اصفهان برگزار شد 28 نفر از دانشجویان این دانشگاه معرفی شدند که این سه نفر به مرحله نهایی کشوری راه یافتند.