دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان قهرمان کشور در مسابقات کاراته شد

۱۶ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۰:۱۰ کد : ۲۶۷۴ اخبار دانشگاه
"امیر مسعود زرگری" دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان، دردوازدهمین دوره مسابقات قهرمانی کاراته کشورسبک شوتوکان ریو بوکای به مقام دوم نائل شد.

"امیر مسعود زرگری" دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان، دردوازدهمین دوره  مسابقات قهرمانی کاراته کشورسبک شوتوکان ریو بوکای به مقام دوم نائل شد.

این دانشجوی قهرمان که مدت 10 سال است در رشته کاراته مشغول فعالیت است گفت: تاکنون در 10 مسابقه کشوری و یک مسابقه بین المللی شرکت و مقام های قهرمانی را کسب کرده است.

زرگری، که عضو تیم منتخب استان اصفهان می باشد دارنده کمربند مشکی دان 2 است و مربی ایشان استاد مهدی کمانی می باشد.

دوازدهمین دوره مسابقات قهرمانی کشور این سبک در دوبخش کاتا (تیمی وانفرادی) و کومیته دردوگروه سنی (امید،بزرگسالان) و(نونهالان،نوجوانان ،جوانان) هشتم شهریور ماه با حضور 320 کاراته کار از استان های تهران، اصفهان، فارس، لرستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، البرز، مرکزی، قزوین وکرمانشاه در سالن شهید حیدرنیا تهران برگزار شد.