آموزش شنا به بیش از 370 نفر در تابستان امسال در استخر دانشگاه

۱۳ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۲:۳۹ کد : ۲۶۷۳ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از آموزش شنا به بیش از 370 نفر در تابستان امسال در استخر این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی افزود:از این تعداد، 68 نفر از فرزندان کارکنان و بقیه به صورت آزاد از خدمات آموزشی استخر دانشگاه استفاده کردند.

وی، با اشاره به اینکه، در تابستان امسال کلاسهای آموزشی شنا در دو سطح مقدماتی و تکمیلی در رده های سنی مختلف برگزار شد اظهار داشت: برگزاری کلاسهای آموزشی شنا با این حجم برای اولین بار در استخر دانشگاه انجام می پذیرد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به استقبال زیاد از ورزش شنا در تابستان و مهیا بودن شرایط جهت برگزاری کلاس های آموزشی در استخر دانشگاه برنامه ریزی جهت برگزاری کلاس های آموزشی با هدف توسعه فرهنگ ورزش و تغییر رویکرد مدیریت تربیت بدنی از مباحث تفریحی به سوی برنامه های آموزشی هدفمند انجام می پذیرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، با اشاره به اینکه علاوه بر کلاسهای آموزشی، سانس های تفریحی نیز در استخر دانشگاه ارائه می شود افزود: استخر مجموعه ورزشی دانشگاه کاشان با کادر مجرب و کار آزموده آماده ارائه خدمات به کلیه ارگانها و نهادهای دولتی و خصوصی سطح شهرستان می باشد.