افزایش 20 درصدی پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد در دانشگاه کاشان

۱۳ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۶:۵۸ کد : ۲۶۷۲ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از افزایش 20 درصدی پذیرش دانشجو درمقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه در سال تحصیلی جدید خبر داد.

دکتر امیرحسین رسول نیا، تعداد پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد این دانشگاه در سال تحصیلی 92-93 را یک هزار و 46 نفر ذکر کرد و افزود: 582 نفر از این دانشجویان آقا و 464 نفر نیز خانم می باشند.

وی خاطر نشان کرد: امسال سازمان سنجش، حدود 200 دانشجو بیش از اعلام ظرفیت، در این دانشگاه پذیرفته اند.

وی یاد آورشد: این تعداد دانشجو در سال تحصیلی جدید در حدود 65 رشته ی کارشناسی ارشد این دانشگاه به تحصیل مشغول می شوند.

در دانشگاه کاشان حدود یک هزار و 600 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.