دیدار با خانواده شهدا

۱۱ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۲:۳۴ کد : ۲۶۶۶ اخبار دانشگاه
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت رییس دانشگاه کاشان و برخی از کارکنان این دانشگاه با خانواده های شهیدان بارفروش و زاهدی دیدار کردند.

رییس دانشگاه کاشان دیدار با خانواده شهدا را از توفیقات الهی دانست و افزود: شهدا در دوران دفاع مقدس همچون ستارگانی درخشیدند و مسیری که خداوند متعال برای رسیدن به جایگاه قرب خود مشخص ساخته بود به بهترین شکل و در کوتاه ترین زمان پیمودند و راه را برای دیگران مشخص کردند.

دکتر عباس کتابی افزود: شهدای گرانقدر جان با ارزش خود را فدا کردند تا ارزش های ناب اسلامی زنده بماند و این نشان از روح بلند معنوی و اعتقادی آنان داشت.

وی خاطر نشان کرد: کوچکترین وظیفه ما ادای احترام به خانواده معظم شهدا و فرصت مغتنمی برای ابراز ارادت محضر آنها می باشد.