پذیرش بیش از یک هزار دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی مهر امسال در دانشگاه کاشان

۰۹ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۴:۴۱ کد : ۲۶۵۹ اخبار دانشگاه
مدیر تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان، از پذیرش یک هزار و 30 دانشجو مهر امسال در دوره تحصیلات تکمیلی این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمدرضا منصورنیا افزود: سال تحصیلی 92-93، حدود900 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه پذیرفته می شوند که 811 نفر آنها از طریق کنکور سراسری و 90 نفر نیز از طریق استعدادهای درخشان پذیرفته می شوند.

وی خاطر نشان کرد: این تعداد دانشجو در 48 رشته گرایش کارشناسی ارشد این دانشگاه مشغول به تحصیل می شوند.

وی، از پذیرش 129 دانشجوی دکترا مهر امسال در این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: 109 دانشجوی دکترا از طریق اعلام سازمان سنجش و 20 دانشجوی دکترای استعدادهای درخشان نیز در 24 رشته گرایش در این دانشگاه امسال پذیرفته می شوند.

مدیر تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان یادآورشد: علاوه بر این، تعدادی دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا نیز امسال در پردیس دانشگاهی این دانشگاه پذیرفته می شوند.

در دانشگاه کاشان حدود دو هزار دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی به تحصیل مشغول هستند.