ایران بهترین گزینه استفاده از تولید همزمان برق و حرارت است

۰۶ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۲:۳۷ کد : ۲۶۵۸ اخبار دانشگاه
مدیر توسعه بازاریابی شرکت ای وی ال آلمان گفت: با توجه به اینکه ایران بهترین منابع گازی دنیا را دارد بهترین گزینه برای استفاده از تولید توامان برق و حرارت است.

"رناتو سن سی"، در کنفرانس ملی تولید برق همزمان با حرارت و برودت و سیستم های هیبریدی در دانشگاه کاشان اظهار داشت: استفاده از دستگاه های تولید توامان برق و حرارت بهترین روش برای افزایش  راندمان است.

وی خاطر نشان کرد: سیستم های سی اچ پی که از انرژی گاز استفاده شود بهترین راه برای تولید برق و حرارت است.

وی،  با اشاره به اینکه در ایران 9 ماه آفتاب وجود دارد افزود:از سیستم های تولید برق و حرارت می توان هم به عنوان تولید کننده وسایل سرمایشی و هم گرمایشی استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: اگر ما بخواهیم نگاه کلی داشته باشیم به تقاضای دنیا در زمینه حرارت و انرژی برق، خواهیم دید که هم انرژی برق و هم انرژی حرارت تقاضای روبه افزایش در دنیا دارد.

این محقق آلمانی اظهار داشت: تبدیل موتورهای بنزینی به موتورهایی که قابلیت مصرف برق و حرارت  دارد، نیازمند کارهای تحقیقاتی و توسعه فنی در این زمینه است.