کنفرانس ملی تولید برق در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۶ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۲:۳۶ کد : ۲۶۵۵ اخبار دانشگاه
کنفرانس ملی "تولید برق همزمان با حرارت و برودت و سیتم های هیبریدی" روز چهارشنبه ششم شهریور ماه با حضور محققان، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان داخلی و خارجی در دانشگاه کاشان آغاز بکار کرد.

دبیر علمی این کنفرانس، تعداد مقالات ارائه شده در این کنفرانس دو روزه را 57 مقاله  ذکر کرد و افزود: در این کنفرانس 34 مقاله به صورت شفاهی و 23 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می شود.

دکتر مجید سبزپوشانی اظهار داشت: با توجه به کیفیت علمی بسیار بالای مقالات پذیرفته شده بنا به نظر هیات داوران، چکیده مقالات و برنامه نشست ها ی این کنفرانس در کتاب به چاپ رسیده است.

وی خاطر نشان کرد: با توجه طرح هدفمند کردن یارانه ها و افزایش قیمت انواع فرآورده های نفتی در داخل کشور، محدودیت منابع فسیلی، رشد بالای مصرف انواع حامل های انرژی در ایران، عدم کارآیی فنی و اقتصادی تولید و مصرف انرژی و مشکلات مرتبط با محیط زیست ناشی از مصرف غیر منطقی سوخت، ارتقاء فناوری های موجود درصنایع به فناوری های پیشرفته تبدیل به یک ضرورت شده است.

دکتر سبزپوشانی، با اشاره به اینکه فعالیت های مربوط به افزایش راندمان سیستم های تولید کننده انرژی در کشور در بخش های مختلف از جمله صنعت، ساختمان و حمل و نقل توسعه یافته است اظهار کرد: برگزاری این کنفرانس فرصتی مناسب برای تبادل آرا، ارائه تحقیقات و مقالات متخصصان و محققان صنعت و دانشگاه و ارائه راهکاری مناسب در جهت کاهش انرژی است.

کنفرانس ملی تولید برق همزمان با حرارت و برودت و سیستم های هیبریدی به همت پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان به مدت دو روز ادامه دارد.