اتوبوس های هیبریدی آلودگی هوا را 50 درصد کاهش می دهد

۰۹ شهریور ۱۳۹۲ | ۲۲:۳۶ کد : ۲۶۵۴ اخبار دانشگاه
عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تهران گفت: اتوبوس های هیبریدی نسبت به اتوبوس های درون شهری تا 50 درصد در کاهش آلاینده های هوای تهران موثر هستند.

پروفسور وحید اصفهانیان در کنفرانس ملی تولید برق همزمان با حرارت، برودت و سیستم های هیبریدی در دانشگاه کاشان اظهار داشت: اتوبوس هیبریدی خودرویی است که با بیش از یک منبع توان به حرکت درآمدن دارد ویکی از منابع همزمان قابلیت ذخیره سازی انرژی را دارا است

وی مزیت های بهره گیری از اتوبوس هیبریدی را دستیابی به کاهش 30 درصدی مصرف سوخت با توجه به مسافت زیاد پیمایشی آنها در سال، صرفه جویی اقتصادی قابل توجه و کمک به حفظ منابع فسیلی برشمرد.

وی یکی از مهم ترین اقدام های لازم برای ورود و بکارگیری تکنولوژی جدید تولید اتوبوس های هیبریدی را ارزیابی فنی، مالی و اقتصادی تولید این اتوبوس ها دانست و افزود: هزینه تولید این اتوبوس ها در ایران با توجه به فناوری های بومی شده در کشور حدود 10 میلیارد ریال است.

اصفهانیان این طرح را مثالی عینی و موفق از همکاری بخش های مختلف دانشگاه، صنعت و دولت عنوان کرد و گفت: ادامه این همکاری، کسب دستاوردهای بیشتر در زمینه نمونه سازی اتوبوس های هیبریدی و توسعه بومی دانش فنی آن از ارزش والایی برخوردار است.

عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: تست های خودرویی این اتوبوس ها انجام شده و هم اکنون در مرحله تست ناوگانی است.