تمدید ثبت نام پذیرش دانشجو در پردیس دانشگاه کاشان تا 15 شهریور

۰۵ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۴ کد : ۲۶۵۱ اخبار دانشگاه
رییس پردیس دانشگاه کاشان گفت: مهلت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا در پردیس دانشگاه کاشان، نیمسال اول 93- 92، تا 15 شهریور امسال تمدید شد.

دکتر داریوش دیدبان، تعداد رشته های کارشناسی ارشد پردیس این دانشگاه را 15 رشته ذکر کرد و افزود: مهندسی معماری، مهندسی کامپیوتر- نرم افزار، مهندسی مکانیک- حرارت و سیالات، مهندسی مکانیک- طراحی جامدات، مهندسی شیمی، علوم و فناوری نانو- نانو فیزیک، علوم و فناوری نانو- نانو شیمی، شیمی- اسانس، مهندسی برق- قدرت، مهندسی برق- الکترونیک، مهندسی عمران- سازه، مهندسی معدن- فرآوری مواد معدنی، مهندسی معدن - استخراج، مهندسی معدن- اکتشاف معدن و مهندسی منابع طبیعی – آبخیزداری از رشته های کارشناسی ارشد پردیس دانشگاه کاشان می باشد.

وی خاطر نشان کرد: پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد بر مبنای بخشنامه شماره 227070/22/2 وزارت علوم برمبنای مصاحبه خواهد بود.

وی، همچنین به پذیرش دانشجو در شش رشته دوره دکترا اشاره کرد وگفت:  این پردیس در رشته های مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی، علوم قرآن و حدیث، مهندسی برق- قدرت، مهندسی مکانیک- تبدیل انرژی، مهندسی معدن و مهندسی شیمی، در مقطع دکترا دانشجو پذیرش می نماید.

وی خاطر نشان کرد: پذیرش در رشته های دکتری تخصصی بر مبنای بخشنامه شماره 50347/22/2 وزارت علوم بر مبنای آزمون اختصاصی و مصاحبه با نظارت مستقیم سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.

رییس پردیس دانشگاه کاشان یادآورشد: ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در هر رشته 15 نفر و دکترا از یک تا سه نفر است.

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس وبگاه پردیس دانشگاهی به آدرس pardis.kashanu.ac.ir  مراجعه نمایند.