ضیافت افطاری سه هزار نفر از خانواده های کارکنان دانشگاه کاشان

۰۹ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۶۴۵ اخبار دانشگاه
معاونت اداری مالی دانشگاه کاشان گفت: در ایام ماه مبارک رمضان حدود سه هزار نفر از خانواده های کارکنان دانشگاه کاشان در مراسم ضیافت افطاری حضور یافتند.

دکتر حسن بخشنده، تعداد کارکنان اساتید و کارمندان این دانشگاه را حدود 700 نفر ذکر کرد و اظهار داشت: این ضیافت افطاری به مدت شش روز ادامه داشت.

وی، هدف از اجرای این طرح را افزایش تعاملات و ارتباطات فرهنگی کارکنان، اساتید، کارمندان دانشگاه و ارتقاء روحیه و اتحاد وانسجام خانواده ها با یکدیگر و آشنایی آنها با فضای کاربردی این دانشگاه بیان کرد.

دکتر بخشنده خاطر نشان کرد: ماه رمضان، ماه خودسازی و ماه امتحان انسان ها درگذشت از امیال و خواسته های خود بوده و بهترین فرصت برای بازگشت به سوی رحمت الهی است.

مراسم ضیافت افطاری دانشگاه کاشان از 22 تا 27 تیرماه در دانشگاه کاشان ادامه داشت.