پذیرش دانشجوی دکترا و کارشناسی ارشد در پردیس دانشگاه کاشان

۰۹ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۶۴۴ اخبار دانشگاه
رییس پردیس دانشگاه کاشان، از پذیرش دانشجوی دکترا و کارشناسی ارشد در پردیس این دانشگاه در نیمسال اول 93-92 خبر داد.

دکتر داریوش دیدبان، رشته های موجود در مقطع دکترای این پردیس را شش رشته ذکر کرد و افزود: این پردیس در رشته های مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی، مهندسی شیمی، علوم قرآن و حدیث، مهندسی برق- قدرت، مهندسی مکانیک- تبدیل انرژی، مهندسی معدن در مقطع دکترا دانشجو پذیرش می نماید.

وی افزود: این پردیس همچنین در 15 رشته کارشناسی ارشد مهندسی معماری، مهندسی کامپیوتر- نرم افزار، مهندسی مکانیک- حرارت و سیالات، مهندسی مکانیک-طراحی جامدات، مهندسی شیمی، علوم و فناوری نانو- نانو فیزیک، علوم و فناوری نانو- نانو شیمی، شیمی- اسانس، مهندسی برق- قدرت، مهندسی برق- الکترونیک، مهندسی عمران- سازه، مهندسی معدن-فرآوری مواد معدنی، مهندسی معدن، مهندسی معدن- اکتشاف معدن و مهندسی منابع طبیعی آبخیزداری دانشجو می گیرد.

وی، زمان ثبت نام را از دوازدهم مرداد تا هفتم شهریور ماه ذکر کرد و اظهار داشت: پذیرش دانشجو در رشته های کارشناسی ارشد بر مبنای بخشنامه وزارت علوم و در رشته های دارای تعداد داوطلب کمتر از بیست نفر بر اساس مصاحبه می باشد.

رییس پردیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد:پذیرش دانشجو در رشته های دکترای تخصصی نیز طبق بخشنامه وزارت علوم بر مبنای آزمون اختصاصی و مصاحبه با نظارت مستقیم سازمان سنجش آموزش کشور است.

علاقمندان جهت ثبت نام بایستی مدارک خود را از طرق پست سفارشی به آدرس کاشان- کیلومتر6، بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، مدیریت تحصیلات تکمیلی ارسال نمایند.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.