بیانیه رییس دانشگاه کاشان به مناسبت روز جهانی قدس

۰۹ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۲:۵۵ کد : ۲۶۴۰ اخبار دانشگاه
روز جهانی قدس، روز همبستگی بین المللی جهان اسلام و روز مبارزه مسلمانان با رژیم صهیونیستی برای تعیین سرنوشت مردم فلسطین است. روزی که به تعبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران روز تمایز میان منافقان و مؤمنان متعهد است.

قدس در تاریخ درخشان امت اسلام نماد وحدت و یکپارچگی است، قدس سرزمین انبیا و اولیای خداست که با توطئه استکبار جهانی و تزویر سران برخی کشورهای عربی به قتلگاه مسلمانان مظلوم فلسطینی مبدل شده‌است.

از این‌رو مسلمانان باید با حفظ همدلی و وحدت و تلاش برای پایان دادن به اختلافات، نقشه‌های دشمنان را خنثی نمایند و با هوشیاری تمام در مسیر حفظ ارزش‌های اسلامی و اعتلای این دین مبین کوشش کنند.

اینک ملت مؤمن، انقلابی و روزه‌دار ایران اسلامی در برهه‌ای که نظام سلطه و استکبار جهانی با فتنه‌انگیزی در کشورهای اسلامی، قصد تضعیف اسلام و جبهه بیداری اسلامی را دارد ، با شناخت درست و درک لحظه‌ها و بصیرت‌ خود، پرشورتر از سال‌های قبل نسبت به حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس همگام، همصدا و همدل با سایر مسلمانان در دیگر بلاد اسلامی خواهند خروشید و فریاد آزادی قدس شریف را سر خواهند داد.

لذا از دانشگاهیان دانشگاه کاشان دعوت می شود همپای امت اسلامی با حضور سرنوشت‌ساز و پرشور در این راهپیمایی و بزرگداشت این روز الهی، خشم و نفرت خود از ظلم و تجاوز صهیونیزم جهانی و متجاوز به حقوق مظلومان و ستم‌دیدگان را ابراز دارند.

دکتر عباس کتابی

رییس دانشگاه کاشان