دانش آموختگی نخستین دانشجوی دکترای فیزیک هسته ای از دانشگاه کاشان

۰۹ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۶۳۹ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان گفت: نخستین دانشجوی دکترای فیزیک گرایش فیزیک هسته ای از دانشگاه کاشان دانش آموخته شد.

دکتر احمد رمضانی مقدم افزود: "احسان صادقی" این دانشجوی موفق پس از چهار سال تحصیل با دفاع از پایان نامه خود با عنوان "سنتز نانو ذرات  caf2 با ناخالصی های مختلف و ساخت دزیمترlif با ناخالصی متفاوت برای استفاده از دزیمتری"  توانست به عنوان نخستین دانشجوی دکترای فیزک هسته ای از این دانشگاه فارغ التحصیل شود.

وی، تعداد مقالات چاپ شده این دانشجو را در ژورنال های معتبر  ISI خارجی، پنج مقاله ذکر کرد و افزود: ایشان سه مقاله دیگر را نیز به ژورنال معتبر ISI  خارجی ارسال نموده اند که تحت داوری است.

به گفته وی، تعداد مقالات چاپ شده در ژورنال معتبر  ISI  خارجی که ایشان در شکل گیری آنها نقش داشته و نامشان نیز آورده شده دو مقاله به همراه سه مقاله در مجله علمی پژوهشی می باشد.

لازم به ذکر است: احسان صادقی در سال 91، به عنوان دانشجوی نمونه پژوهشی دانشگاه کاشان در مقطع دکترا معرفی شده است.