معرفی برترینهای وب سایت دانشگاه

۰۸ خرداد ۱۳۸۶ | ۱۹:۳۳ کد : ۲۶۲ اخبار دانشگاه
مرکز رایانه و اطلاع رسانی دانشگاه بر خود لازم می داند از اساتید گرانقدری که به طور شایسته صفحات شخصی خود را در وب سایت به روز رسانی نموده اند تشکر و قدردانی نماید: آقایان: دکتر وکیلی نژاد، دکتر عباس اکبری، مهندس علیرضا رازقی، دکتر علی غلامی، دکتر احمد غلامی، دکتر بهرام جزی، دکتر صفایی قمی، دکتر جواد صفری، دکتر صلواتی نیاسر، دکتر عباس اقبالی ، حامد حبیب زاده و دکتر غلامرضا سمیع . لازم به ذکر است زین پس هر سه ماه یکبار اساتید برتر وب سایت، معرفی خواهند شد.

آقایان:

دکتر وکیلی نژاد، دکتر عباس اکبری، مهندس علیرضا رازقی، دکتر علی غلامی، دکتر احمد غلامی، دکتر بهرام جزی، دکتر صفایی قمی، دکتر جواد صفری، دکتر صلواتی نیاسر، دکتر عباس اقبالی ، حامد حبیب زاده و دکتر غلامرضا سمیع  .

لازم به ذکر است زین پس هر سه ماه یکبار اساتید برتر وب سایت، معرفی خواهند شد.