اساتید و دانشجویان نمونه آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان تجلیل می شوند

۱۶ آذر ۱۳۹۲ | ۱۵:۰۴ کد : ۲۶۰۹ اخبار دانشگاه
مدیر تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان، از تقدیر و تجلیل از اساتید و دانشجویان نمونه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به مناسبت هفته پژوهش و روز دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

دکترمنصورنیا اظهار داشت: در این مراسم که روز دوشنبه 18 آذرماه برگزار می شود بیش از 300 نفر از استادان و دانشجویان برتر و برگزیده آموزشی و پژوهشی تقدیر می شوند.

وی هدف از برگزاری این مراسم را گرامیداشت روز دانشجو و هفته پژوهش ذکر کرد و افزود: در این مراسم همچنین از دانشجویان نمونه کشوری، المپیاد، فرهنگی و ورزشی و همچنین از دانشجویان نمونه آموزشی (رتبه اول و دوم) کلیه رشته‌ها در سال تحصیلی 92-91 تقدیر به عمل می‌آید.

منعم زاده، تلاوت قرآن، سرود، سخنرانی رئیس دانشگاه کاشان و سخنرانی دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری را از دیگر برنامه های این مراسم ذکر کرد.

این مراسم ساعت 13:30 روز دوشنبه در سالن فیض دانشگاه برگزار می شود.