ارسال حدود 100 مقاله به کنفرانس تولید برق همزمان با حرارت و برودت سیستم های هیبریدی

۱۶ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۲ کد : ۲۶۰۳ اخبار دانشگاه
دبیر اجرایی کنفرانس ملی تولید برق همزمان با حرارت و برودت سیستم های هیبریدی گفت: حدود یکصد مقاله از محققان، پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه های سراسر کشور به دبیرخانه این کنفرانس در دانشگاه کاشان ارسال شد.

دکتر مهدی محمدی مهر افزود: از مقالات ارسالی حدود 66 مقاله جهت ارائه در کنفرانس توسط هیات داوران پذیرفته شده است.

وی اظهار داشت: در این کنفرانس 35 مقاله به صورت شفاهی و مابقی به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: علاقه مندانی که موفق به ارسال مقاله به کنفرانس نشده اند ولی مایل به حضور در این کنفرانس هستند، می توانند با تکمیل فرم ثبت نام و ارسال آن از طریق پست الکترونیکی در این کنفرانس شرکت کنند.

وی، سخنرانی، برگزاری نشست های علمی و کارگاه های آموزشی را از جمله برنامه های این همایش دو روزه ذکر کرد و افزود: در این کنفرانس مهندس "میرسلیم" عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر، "مهندس هنینگ هاف" مدیر بخش طراحی موتورهای بنزینی شرکت  AVL  و پروفسور "وحید اصفهانیان" عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران  و پروفسور "کاوه قربانیان" عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هوا فضا دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیات مدیره توربین ماشین خاورمیانه سخنرانی خواهند کرد.

دکتر محمدی مهر، فراهم نمودن زمینه تبادل تجربیات علمی و فنی متخصصان دانشگاهی و صنعتی، معرفی آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی در زمینه تولید همزمان و سیستم های هیبریدی، تقویت ارتباط موثر بین مراکز علمی، پژوهشی و صنعتی و اشاعه تفکر و فرهنگ افزایش راندمان تولید انرژی به کمک سیستم های هیبرید و تولید همزمان را از اهداف برگزاری این کنفرانس ذکر کرد.

این کنفرانس در روزهای ششم و هفتم شهریور ماه 1392 در دانشگاه کاشان برگزار می شود.