پرداخت حدود سه میلیارد ریال وام دانشجویی به دانشجویان دانشگاه کاشان

۲۷ آبان ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۷ کد : ۲۶۰۰ اخبار دانشگاه
مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا (س) دانشگاه کاشان گفت: این صندوق دو میلیارد و 835 میلیون و 112 هزار ریال از سال گذشته تاکنون وام به دانشجویان پرداخت کرده است.

محمد موتمن اظهار داشت: دو میلیارد و 137 میلیون ریال از این تسهیلات در سال گذشته و 697 میلیون و 550 هزار ریال تا آبان ماه  امسال وام به دانشجویان داده شده است.

وی افزود: این میزان وام به یک هزار و 123 دانشجو در قالب وام های قرض الحسنه، ازدواج، شاهد و ایثارگر و شرافتی و کمک هزینه خوابگاه و تغذیه ارائه شده است.

وی خاطر نشان کرد: امسال حدود 578 میلیون ریال وام قرض الحسنه، 98 میلیون ریال ازدواج، 12 میلیون و 500 هزار ریال وام شاهد و ایثارگر و 9 میلیون ریال در قالب وام شرافتی به دانشجویان این دانشگاه پرداخت شده است.

موتمن اظهار داشت: طبق تصویب هیات مدیره وام کمک هزینه خوابگاه، وام کمک هزینه تغذیه و وام کمک هزینه موارد خاص علمی به انواع وام های قبلی افزوده شده که به دانشجویان پرداخت می شود.

مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) دانشگاه کاشان افزود: در سال گذشته  500 میلیون ریال وام کمک هزینه خوابگاه و 65 میلیون ریال وام کمک هزینه تغذیه به دانشجویان پرداخت شده است.

مؤتمن ابراز امیدواری کرد:  این صندوق همانند سال های گذشته بتواند از کمک های خیرین (اعم از دانشجویان و خانواده آنها، همکاران دانشگاه، اعضای هیات علمی و سایر افراد) برای افزایش خدمات خود به دانشجویان نیازمند بهره مند شود، باشد که خداوند منان تمام آنها را در جرگه قرض دهندگان به باریتعالی قرار دهد.