راه اندازی باشگاه تیراندازی در دانشگاه کاشان

۱۵ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۳ کد : ۲۵۹۷ اخبار دانشگاه
معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، از راه اندازی باشگاه تیراندازی در این دانشگاه خبر داد.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، از راه اندازی باشگاه تیراندازی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسن بخشنده افزود: این باشگاه با طرح المپیک در مجموعه تراپ و اسکیت برای نخستین بار در سطح دانشگاه های کشور در این دانشگاه راه اندازی می شود.

وی اظهار داشت: طرح ها و نقشه های فنی و جانمایی این باشگاه انجام  و در مرحله تایید فنی و نهایی است که به زودی عملیات اجرایی آن شروع می شود.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این باشگاه در قالب اهداف پروازی(تراپ) در سطح کشور نمونه است.

وی، هدف از تاسیس این باشگاه فرهنگی، ورزشی را فراگیر کردن و توسعه ورزش تیراندازی، شناسایی، جذب، پروش استعدادهای دانشجویان  و برگزاری مسابقات تیراندازی و معرفی دانشجویان به مسابقات کشوری و برون مرزی  ذکر کرد.

دکتر بخشنده یادآورشد: تیراندازی به اهداف پروازی را در اصطلاح "تراپ" می نامند و شامل سه رشته تراپ، تراپ دوبل و اسکیت است.