پذیرش دانشجو در رشته مهندسی سیستم های انرژی در مقطع کارشناسی ارشد

۱۳ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۲ کد : ۲۵۹۳ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان، از موافقت شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی سیستم های انرژی در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس کتابی افزود: با ایجاد این رشته، تعداد رشته گرایش های کارشناسی ارشد این دانشگاه به 64 رشته افزایش می یابد.

وی خاطر نشان کرد: مهر امسال حدود دو هزار دانشجو در بیش از 160 رشته گرایش در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه پذیرش می شوند.

رییس دانشگاه کاشان، به حدود 30 رشته گرایش جدید این دانشگاه اشاره کرد و یادآورشد: در این رشته گرایش ها در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برای نخسیتن بار مهر امسال دانشجو پذیرفته می شوند.

دانشگاه کاشان دارای 13 دانشکده، پنج پژوهشکده می باشد و بیش از هفت هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.