تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه کاشان

۱۳ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۲ کد : ۲۵۹۲ اخبار دانشگاه
معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، از برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند شهریورماه امسال در این دانشگاه خبر داد.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، از برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند شهریورماه امسال در این دانشگاه  خبر داد.

دکتر حسن بخشنده افزود: این مراسم  به منظور تجلیل از مدیران و کارمندان دانشگاه در هفته دولت برگزار می شود.

وی اظهار داشت: با تشکیل شورایی در حوزه های مختلف که دبیر آن مدیر منابع انسانی است با توجه به ارزیابی عملکرد سال 91 ، کارمندان و مدیران نمونه این دانشگاه انتخاب می شوند.

وی خاطر نشان کرد: در این مراسم از سه نفر از مدیران و روسای ادارات نمونه و 20 نفر از کارمندان نمونه دانشگاه کاشان تجلیل می شود.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، همچنین از برگزاری مراسم جشن ممتازین فرزندان کارکنان این دانشگاه خبر داد و افزود: این جشن نیز در اواخر شهریور ماه به منظور تجلیل از فرزندان ممتاز کارکنان این دانشگاه برگزار می شود.

دکتر بخشنده یادآورشد: در این مراسم نیز از 350 نفر از فرزندان دانش آموز و دانشجوی ممتاز کارکنان در مقاطع ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه تجلیل خواهد شد.