تقویت آنتن بی تی اس تلفن همراه دانشگاه

۱۲ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۵۹۱ اخبار دانشگاه
معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، از تقویت آنتن BTS تلفن همراه این دانشگاه خبر داد.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، از تقویت آنتن   BTS تلفن همراه این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسن بخشنده افزود: با توجه به مشکلات خط دهی آنتن در محدوده مسجد دانشگاه، دانشکده علوم انسانی، مسجد، مجموعه خوابگاهها و تربیت بدنی، آنتن میکرو  B.T.S  تقویت تلفن همراه در محل کوی اساتید این دانشگاه نصب و راه اندازی شده است.

وی، با اشاره به اینکه این دستگاه از نوع زیمنس کشور آلمان است اظهار داشت: این دستگاه به دستگاه اپتیماکس در محل مخابرات دانشگاه وصل و از طریق فیبرنوری به شرکت مخابرات کاشان ارتباط دارد.

وی خاطر نشان کرد: امکان استفاده از این دستگاه به 32 نفر با ظرفیت 9 هزار و 600 تماس می باشد.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، از راه اندازی دکل دوم این دستگاه در آینده نزدیک دراین دانشگاه خبر داد و خاطر نشان کرد: با راه اندازی این دکل با یک آنتن دو طرفه جایگزین آنتن فعلی می شود.