اعزام دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان به مشهد مقدس

۳۰ تیر ۱۳۹۲ | ۱۳:۴۹ کد : ۲۵۷۹ اخبار دانشگاه
مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان گفت: 40 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شدند.

حجت الاسلام شیخ زاده افزود: در این سفر شش روزه، دانشجویان در قالب اردوی تفریحی- فرهنگی ضمن زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج در مراسم های معنوی دعای کمیل ومناجات شعبانیه شرکت کردند.

وی، بازدید از مجموعه فرهنگی موزه و مراکز فرهنگی آستان قدس رضوی را از دیگر برنامه های این سفر معنوی ذکر کرد.

حجت الاسلام شیخ زاده، هدف از این سفر معنوی را رشد و ارتقای اندیشه معنوی و ترویج روحیه شادابی و نشاط در بین دانشجویان شاهد و ایثارگر دانست و اظهار داشت: خدمت به فرزندان شهدا و ایثارگران، همانند خدمت به شهدا و خدمت به نظام جمهوری اسلامی است.