تقدیر معاون فرهنگی وزارت علوم از معاون فرهنگی دانشگاه کاشان

۱۰ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۶:۳۶ کد : ۲۵۷۸۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۶۷

 معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در شصت و ششمین اجلاس معاونان فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم که در دانشگاه اصفهان برگزار شد از دانشگاه کاشان و برخی دیگر از دانشگاهها بخاطر برنامه های تمدن ساز و گزارش مطلوب فعالیتها در سامانه فرنما و رعایت استانداردهای ISC تقدیر کرد.

دکتر وحید شالچی در این تقدیرنامه آورده است:بی تردید فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی سهم بسزایی در ایجاد نشاط و امید در دانشگاه دارند و بستر ساز فعالیت های خلاقانه و هوشمندانه در عرصه های گوناگون علمی و پژوهشی دانشجویان خواهد بود.از آنجاییکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی "فرهنگ همانند هوایی است که تنفس می کنیم"، بسترسازی فضای فرهنگی و اجتماعی شایسته در دانشگاهها مرهون برنامه ریزی ها و سیاستگذاری ها، همراهی ها و تلاش های مجدانه و متعهدانه همه ارکان دانشگاه به ویژه معاونت های فرهنگی و اجتماعی است که در این زمینه با همت و تلاش خود گام های مؤثری برداشته اند.

دکتر شالچی ادامه داده است: در این مسیر مدیران، کارشناسان و فعالان فرهنگی دانشجویی با بینشی ژرف و مسئولانه نسبت به رسالت دانشگاه با تلاش های بی وقفه خود چرخ های پیشرفت فرهنگی و اجتماعی را به حرکت درآورده اند. امروز دستاوردهای درخشان آن دانشگاه در گستره های گوناگون نه تنها سرمایه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را پربارتر ساخته بلکه چایگاه آن را در مراجع ملی همچون ISC به عنوان نهادی پیشتاز و اثرگذار استوار نموده است.

در ادامه معاون فرهنگی وزارت علوم آورده است: بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را به پاس تلاش ها و ابتکارات ارزشمند و مدیریت هوشمندانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان تحت مدیریت جناب آقای دکتر مصطفی عباسی مقدم ابراز می داریم.

این دستاورد نه تنها سبب ارتقای جایگاه آن نهاد علم و فرهنگ در ارزیابی های ملی و بین المللی از جمله ( ISC)  شده است بلکه الگویی موفق برای سایر مراکز آموزش عالی کشور محسوب می گردد.امیدواریم با عنایت خدواند متعال با تداوم این رویه موفقیت آمیز شاهد اعتلای فرهنگ در دانشگاه ها باشیم.


لینک دانلود فایل

کلیدواژه‌ها: فرهنگی فرهنگی اجتماعی دانشگاه اجتماعی تلاش فرهنگ وزارت وزارت علوم


نظر شما :