موافقت شورای گسترش آموزش عالی با شش رشته جدید دکترا در دانشگاه کاشان

۲۴ تیر ۱۳۹۲ | ۱۶:۲۲ کد : ۲۵۶۸ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: شورای گسترش آموزش عالی، با ایجاد شش رشته جدید دکترا در این دانشگاه موافقت قطعی به عمل آورد.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: مهندسی مکانیک- تبدیل انرژی، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر(هوش مصنوعی)، نانو فناوری- نانو الکترونیک، مهندسی برق قدرت و مهندسی مکانیک ساخت و تولید از رشته های جدید دکترا در این دانشگاه است.

وی افزود:با ایجاد این رشته ها، تعداد رشته های دکترای این دانشگاه به 39 رشته گرایش افزایش می یابد.

رییس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: تعداد رشته گرایش های دوره دکترای این دانشگاه طی دو سال گذشته تاکنون حدود چهار برابر رشد داشته است.

دکتر کتابی، به افزایش سه رشته جدید دکترا در پردیس دانشگاهی این دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: مهندسی برق- قدرت، مهندسی مکانیک- تبدیل انرژی و مهندسی معدن از رشته های جدید پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان است.

وی اظهار داشت: دانشگاه کاشان مهر امسال در 30 رشته گرایش جدید در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو پذیرش می نماید.

بیش از هفت هزار دانشجو در بیش از 160 رشته گرایش در مجموعه دانشگاه، پردیس خواهران و پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان تحصیل می کنند.