برگزاری مراسم ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان در شهریورماه

۲۳ تیر ۱۳۹۲ | ۱۲:۴۸ کد : ۲۵۶۴ اخبار دانشگاه
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، از برگزاری مراسم معنوی ضیافت اندیشه اساتید، در شهریور ماه امسال در این دانشگاه خبر داد.

حجت الاسلام عباس خادمیان، با اشاره به اینکه این طرح قرار بود همزمان با ماه مبارک رمضان در این دانشگاه بر گزار گردد افزود: به دلیل گرمی هوا و در راستای رفاه حال اساتید، این مراسم در شهریورماه برگزار می شود.

وی اظهار داشت: حدود 130 نفر از استادان برای شرکت در این مراسم معنوی ثبت نام کرده اند.

وی، هدف از برگزاری این طرح را، افزایش دانش و توانایی های اعضای هیات علمی در زمینه های فرهنگی و اجتماعی ذکر کرد و افزود: طرح ضیافت اندیشه اساتید، با هدف عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص ارتقاء معرفت دینی در دانشگاه ها برگزار می شود.

حجت الاسلام خادمیان، با بیان اینکه طرح ضیافت اندیشه سال گذشته در فضای دانشجویی برگزار شد تصریح کرد: در این طرح بیش از یک هزار دانشجو شرکت کردند.