رئیس دانشگاه کاشان: پژوهش مبتنی بر بازار کار اثرگذار است
رئیس دانشگاه کاشان به ضرورت تحول در نظام آموزشی و ایجاد ساختارهای جدید برای بهبود کیفیت آموزش و ارتباطات دانشگاهی و ارائه راهکارهایی برای بهبود استقلال مالی دانشگاه و ارتباطات بینالمللی آن اشاره کرد و گفت: پژوهش مبتنی بر بازار کار اثرگذار است.
دکتر بهزاد سلطانی در مراسم گرامیداشت روز استاد، استقلال مالی دانشگاه را حایز اهمیت دانست و گفت: هدف این است که با بهبود استقلال مالی، دانشگاه بتواند خدمات بهتری به استادان، دانشجویان و کارکنان ارائه دهد.
وی توسعه همکاریهای بینالمللی را دیگر راهکار جهت تامین درآمد دانشگاه عنوان کرد و افزود: با تعامل با دانشگاه های عراق و برگزاری دوره های مشترک می توان وضعیت مالی دانشگاه را ارتقاء بخشید.
رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: از دیگر راهکارها، تقویت انجمن فارغالتحصیلان و برقراری ارتباط با آنها برای کمک به دانشگاه و آموزش الکترونیکی است که این انجمن به منظور تقویت ارتباطات با فارغالتحصیلان و دعوت از آنها برای کمک به دانشگاه ایجاد خواهد شد.
دکتر سلطانی حمایت خیرین را برای توسعه دانشگاه حایز اهمیت دانست و گفت: پیشنهاد شده است که به جای ساخت ساختمان، خیرین بخشی از سهام شرکتهای خود را به دانشگاه اهدا کنند تا درآمد دائمی برای دانشگاه ایجاد شود.
وی بر آموزش هوشمند تاکید کرد و افزود: آینده آموزش دانشگاهی به سمت هوشمند و شخصیسازی شده پیش میرود. این نوع آموزش با استفاده از هوش مصنوعی به دانشجویان کمک میکند تا به شیوهای متناسب با نیازهای خود یاد بگیرند.
رئیس دانشگاه کاشان توسعه شرکتهای دانشجویی را مورد تاکید قرار داد و افزود: دانشگاه باید به دانشجویان کمک کند تا از تخصصهای خود کسبوکار راهاندازی کنند و دانش تجاریسازی را یاد بگیرند.
وی به ایجاد معاونت نوآوری و اقتصاد دانشگاه کاشان اشاره کرد و افزود: دانشگاه کاشان به عنوان اولین دانشگاه در کشور، این معاونت را تأسیس کرده است که به توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت و کارآفرینی کمک میکند.
دکتر سلطانی همچنین به بررسی وضعیت دانشگاه و امکانات آموزشی و پژوهشی آن اشاره کرد و افزود: این دانشگاه به عنوان یک مرکز مهم در حوزه فناوری و با حضور برندهای معروف تکنولوژی شناخته میشود.
وی به توانمندی اساتید و دانشجویان دانشگاه کاشان در حوزه های مختلف اشاره و خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان در ارزشآفرینی در جامعه و تقویت کارآفرینی تاثیر بسزایی دارد و این دانشگاه به عنوان یک مرکز مهم در حوزه فناوری و با وجود اساتید توانمند و دانشجویان مستعد، به تولید تخصص و ارزش در جامعه کمک میکند.
رئیس دانشگاه کاشان علم را ارزش دانست و افزود: توسعه علم در پژوهش، انتشار علم در آموزش و بهره برداری از علم برای ارزش آفرینی در جامعه و کارآفرینی و فرهنیختگی از رسالت های نهاد علم است.
دکتر سلطانی ایجاد ساختارهای نوآورانه در دانشگاهها و نقش آنها در پرورش کارآفرینی و ایجاد مراکز رشد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه را ضروری دانست و افزود: هدف این است که دانشگاه به عنوان محور اصلی جامعه، به تولید خروجیهای کارآفرینانه بپردازند و با ایجاد شرکتهای دانشبنیان، به اشتغالزایی و توسعه اقتصادی کمک کنند.
وی هدفگذاری برای ارائه پایان نامه های کاربردی را مورد تاکید قرار داد و افزود: حدود هزار پایاننامه و طرحهای تحقیقاتی در مقاطع ارشد و دکترا ارائه می شود ، که ۱۰ درصد آنها باید بازار داشته باشند و از هر ۱۲ فارغالتحصیل، ۲۰ درصد میتوانند شرکت راهاندازی کنند. با توجه به این آمار، پیشبینی میشود که از ۱۵۰ دانشجو، حدود ۱۵ شرکت تأسیس شود.
رئیس دانشگاه کاشان بر اهمیت همکاری بین دانشگاه و صنعت و ایجاد یک اکوسیستم کارآفرینی در دانشگاهها به عنوان راهکاری برای پیشرفت و توسعه اقتصادی جامعه تاکید کرد.
به مناسبت گرامیداشت روز معلم و همزمان با دهه سرآمدی آموزش در این مراسم از استادان سرآمد و نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.
نظر شما :