20 هزار متر مربع فضای آموزشی با حمایت خیرین در دانشگاه کاشان در دست احداث است

۲۲ تیر ۱۳۹۲ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۵۶۲ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: بیش از 20 هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و رفاهی با حمایت خیرین در این دانشگاه در حال ساخت است.

دکتر عباس کتابی، در مراسم ضیافت کریمان دانشگاه کاشان، میزان پروژه های خیرساز این دانشگاه را 30 هزار مترمربع برشمرد و افزود: 10 هزار مترمربع از این فضاها به بهره برداری رسیده است.

وی، با قدردانی از ستاد توسعه این دانشگاه در جذب خیرین، تعداد این افراد نیکوکار دانشگاه کاشان را، 30 خیر ذکر کرد واظهار داشت: مبلغ کل آورده خیرین تاکنون 200 میلیارد ریال بوده است.

رییس دانشگاه کاشان توسعه علمی این دانشگاه را مرهون تلاش های خیرین دانست و خاطر نشان کرد: بر اساس آخرین رتبه بندی سال 91 ، دانشگاه کاشان با یک پله صعود به جایگاه 17 در بین کل دانشگاه های کشور رسیده است.

دکتر کتابی، با اشاره به اینکه بر اساس سند چشم انداز، دانشگاه کاشان بایستی در ردیف دانشگاه های برتر کشور قرار گیرد همکاری و حمایت بیشتر خیرین را در توسعه علمی و پژوهشی این دانشگاه خواستار شد.

این مراسم با اقامه نماز جماعت و ضیافت افطاری خانواده های خیرین دانشگاه کاشان آغاز شد.