پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ماه مبارک رمضان

۱۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۵۶۰ اخبار دانشگاه
ماه مبارک رمضان

ماه مبارک رمضان، ماه رستن از دنیا و پیوستن به خدا بر تمامی مسلمین به ویژه شما دانشگاهیان عزیز مبارک و مهنا باشد.

این ماه پرفضیلت برای تجدید عهد بندگی و صفا و صیقل دادن روح، گسستن از قیود دنیوی، بهره مندی از دریای معارف قرآنی، گسترش معنویت و صمیمیت در جامعه اسلامی، فرصتی طلایی و مغتنم است.

بحمدالله در محیط علمی و فرهنگی دانشگاه در این ماه عزیز، تکاپوی علمی که خود عبادتی بزرگ است با محافل مذهبی و قرآنی همزاد و همراه اند که موجب تعمیق و ترویج شعائر اسلامی و الهی و انسانی است.

بدینوسیله با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی از همه شما طلب دعا و آرزوی خیر برای رونق و پویایی بهتر و بیشتر دانشگاه کاشان دارم.

انشاءالله با ره توشه ای از معنویات و فیوضات مکتسبه در این ماه مبارک و با بهره مندی مطلوب از اوقات فراغت تابستانی با روحیه ای مصمم و هدفمند توأم با همدلی و صمیمیت به استقبال سال جدید تحصیلی برویم و فصل نوین و زرین دیگری بر دفتر افتخارات این مرکز بزرگ علمی و آموزشی بیفزاییم.

ملتمس دعا

دکتر عباس زراعت