دیدار دوره‌ای رئیس دانشگاه با حوزه‌های مختلف

۲۳ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۵۶ اخبار دانشگاه
به منظور استماع بی‌واسطه دیدگاه‌ها، ارائه راهکارها، بیان مشکلات احتمالی و گفت و شنود رو در رو با همکاران بخش‌های مختلف دانشگاه، دفتر ریاست و روابط عمومی با تدارک سلسله نشست‌هایی این فرصت مغتنم را برای همکاران حوزه‌های مختلف فراهم ساخته است. سه‌شنبه ۱۶/۵/۸۶ همکاران حوزه معاونت آموزشی با حضور در اتاق کنفرانس دانشگاه در جلسه‌ای گرم و صمیمی پرسش‌ها و دیدگاه‌های مختلف را با دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد در میان گذاشتند و توضیحات و نقطه‌نظرات ایشان را شنیدند.

به منظور استماع بی‌واسطه دیدگاه‌ها، ارائه راهکارها، بیان مشکلات احتمالی و گفت و شنود رو در رو با همکاران بخش‌های مختلف دانشگاه، دفتر ریاست و روابط عمومی با تدارک سلسله نشست‌هایی این فرصت مغتنم را برای همکاران حوزه‌های مختلف فراهم ساخته است. سه‌شنبه 16/5/86 همکاران حوزه معاونت آموزشی با حضور در اتاق کنفرانس دانشگاه در جلسه‌ای گرم و صمیمی پرسش‌ها و دیدگاه‌های مختلف را با دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد در میان گذاشتند و توضیحات و نقطه‌نظرات ایشان را شنیدند.