پذیرش دانشجو در 9 رشته جدید تحصیلات تکمیلی مهر امسال در دانشگاه کاشان

۰۶ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۵۵۲ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان، از پذیرش دانشجو در 9 رشته جدید تحصیلات تکمیلی از مهر ماه سال 1392 در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: مهر امسال در چهار رشته دکترا و پنج رشته کارشناسی ارشد دانشجو پذیرفته می شود.

وی، مهندسی مکانیک (گرایش ساخت و تولید)، علوم و معارف نهج البلاغه، علوم اجتماعی (گرایش بررسی مسائل اجتماعی ایران) و نانو فناوری (گرایش نانو الکترونیک) را از رشته های جدید دوره دکترا ذکر کرد.

وی خاطر نشان کرد: برای دوره کارشناسی ارشد نیز در رشته های مهندسی برق(گرایش مخابرات)، مدیریت اجرایی، مدیریت کارآفرینی، جغرافیا و برنامه ریزی شهری و تکنولوژی معماری برای نخستین بار در این دانشگاه دانشجو پذیرفته می شود.

رییس دانشگاه کاشان، همچنین از افزایش دو رشته دوره کارشناسی نیز خبر داد و افزود: این دانشگاه در رشته های مدیریت بازاریابی و مدیریت بازرگانی از مهرماه سال 1392 پذیرش دانشجو خواهد داشت.

در حال حاضر در دانشگاه کاشان حدود هفت هزار دانشجو در بیش از 50 رشته گرایش به تحصیل مشغول هستند.