برگزاری شانزدهمین جشنواره ورزشهای همگانی در دانشگاه کاشان

۰۵ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۸:۵۷ کد : ۲۵۵۰ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری شانزدهمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری شانزدهمین جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی،  افزود: این جشنواره در 8 رشته همگانی در دو بخش دانشجویان دختر و پسر برگزار شد.

وی، رشته های والیبال چهار نفره، گل کوچیک، چرخ تانک، دارت، تری گل، فوتبال دستی، شوت فوتسال و فریز بی را از رشته های این جشنواره ذکر کرد.

وی ااظهار داشت: این مسابقات با حضور نزدیک به 500 نفر از دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشجویی دختران و پسران برگزار گردید.

مدیر تربیت بدنی هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه و گسترش ورزش همگانی و تقویت روحیه نشاط و شادابی و جلوگیری از رخوت و سستی در بین دانشجویان ذکر کرد.

این مسابقات از ابتدای اردیبهشت شروع و تا نیمه دوم اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه کاشان  ادامه داشت.