رقابت 4909 داوطلب در آزمون سراسری سال 92 در دانشگاه کاشان

۱۲ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۶:۴۱ کد : ۲۵۴۰ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از رقابت چهارهزار و 909 داوطلب آزمون سراسری سال 92 در این دانشگاه خبر داد.
رقابت 4909 داوطلب در آزمون سراسری سال 92 در دانشگاه کاشان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از رقابت چهارهزار و 909 داوطلب آزمون سراسری سال 92 در این دانشگاه خبر داد.

دکتر امیرحسین رسول نیا افزود: دو هزار و 983 نفر از داوطلبان خانم و یک هزار و 926 نفر آقا هستند.

وی، با اشاره به اینکه این آزمون در گروه های علوم ریاضی، هنر، علوم تجربی، زبان های خارجه و علوم انسانی برگزار می شود اظهار داشت: در گروه علوم ریاضی فنی که صبح پنجشنبه ششم تیرماه سال جاری برگزار می شود، 417 داوطلب خانم و 669 داوطلب آقا به رقابت می پردازند.

وی خاطر نشان کرد: در عصر همین روز نیز، آزمون گروه هنر با رقابت 156 خانم و 90 آقا برگزار می شود.

وی، از رقابت یک هزار و 743 داوطلب  گروه علوم تجربی در این دانشگاه خبر داد و افزود: یک هزار و 166 نفر از این تعداد خانم و بقیه آقا هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: آزمون گروه زبان های خارجه نیز  با رقابت 624 داوطلب در عصر جمعه هفتم تیرماه در این دانشگاه برگزار می شود.

دکتر رسول نیا، به رقابت یک هزار و 210 داوطلب در گروه علوم انسانی اشاره کرد و افزود: 791 نفر از داوطلبان این گروه خانم و بقیه آقا هستند که در صبح شنبه هشتم تیرماه به رقابت می پردازند.

آزمون سراسری سال 1392 از ششم تا هشتم تیرماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه کاشان برگزارمی شود.