20 میلیارد ریال میزان حجم قراردادهای دانشگاه کاشان باصنعت

۰۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۳ کد : ۲۵۳۵ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان گفت: میزان حجم قراردهایی که دانشگاه کاشان با صنایع و سازمان ها برای اجرای کارهای تحقیقاتی منعقد کرده 20 میلیارد ریال بوده است.

دکتر عباس کتابی، ارتباط با صنعت و شرکت ها را در توسعه علمی و اقتصادی حایز اهمیت دانست و افزود: ارتباط علم با صنعت رمز توسعه علمی و اقتصادی کشور است.

وی از حمایت این دانشگاه با طرح های تحقیقاتی ارتباط با صنعت خبر داد و اظهار داشت: دانشگاه کاشان از طرح های تحقیقاتی و پژوهشی کاربردی و صنعتی دانشجویان حمایت مالی می کند.

وی، با اشاره به اینکه امروزه وجود دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی وبرقراری ارتباط دائم بین آنها و واحدهای صنعتی ازمبانی اساسی در پیشرفت و توسعه پایدار کشورها محسوب می شود خاطر نشان کرد: در کشورهایی که تحقیقات و پژوهش در راستای نیازهای صنعتی آن کشور انجام می شود ، ارتباط بنیادین و مؤثر بین مراکز صنعتی و دانشگاهی برقرار است.

رییس دانشگاه کاشان، تبدیل علم به فناوری و فناوری به محصول را تاکید کرد و افزود: بایستی علم در خدمت مردم قرار گیرد و سعی شود تا با علوم کاربردی و پژوهشی در راستای رفع نیازهای جامعه استفاده شود.

دکتر کتابی اظهار داشت: برای این‌که علم ما تبدیل به ثروت برای جامعه بشود، باید بین مراکز تولید علم، دانشگاه، حوزه، مؤسسات پژوهشی و حتی محققین و دانشمندان، ارتباط مناسبی شکل بگیرد.