کسب رتبه دوم کشوری دانشجویان مهندسی کامپیوتر در مسابقات ملی بازی سازی رایانه ای

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۵۲۹ اخبار دانشگاه
مدیر پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر این دانشگاه در دومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانه ای دانشجویی، رتبه دوم کشوری را کسب کردند.

دکتر علیرضا فرجی افزود: این تیم که  با حمایت پژوهشکده دانشجویی در این مسابقات شرکت کردند با   ساخت  بازی رایانه ای  STAR SIBILI به  این موفقیت دست یافتند.

وی، امیرحسین قاسمی سرپرست، پویان صلواتی، ابراهیم متقی، محمد سلطانیان ،عباس علی اکبری، رعنا غفوری فرد را از اعضای این تیم ذکر کرد.

این مسابقات که مهمترین مسابقات بازی سازی در کشور است با حمایت مرکز بازی سازی رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دکتر مینایی طراحی و در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان اجرا شد.