نخستین سمینار برق و صنعت در دانشگاه کاشان برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۲۰:۰۷ کد : ۲۵۲۷ اخبار دانشگاه
نخستین سمینار برق و صنعت با موضوع بررسی طرح های شغلی از دیدگاه مهندسی و اقتصاد در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر اجرایی برگزاری این سمینار، با اشاره به اینکه امروزه برقراری ارتباط منسجم و سازمان یافته بین صنایع و دانشگاه ها یکی از نیازهای اساسی کشور می‌باشد گفت: این ارتباط به دانشگاه ها کمک می‌کند تا قسمتی از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را در راستای مشکلات موجود در صنایع کشور جهت دهی کرده و متخصصانی توانا و شایسته را پرورش دهند.

هاتف اطرشی، با بیان ضرورت ارتباط صنعت و دانشگاه افزود: صنعت است که برخی از نیازها و خواسته های فناوری خود را در قالب این ارتباط برآورده می‌کند.

وی، به تلاش دانشگاه ها برای رساندن دانشجویان به هدف های تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت:  بر این اساس مفهوم کارآفرینی معنی می گیرد و دانشجویان طی دوران تحصیل دانش لازم را به دست می آورند.

وی، با اشاره به تحریم های اقتصادی دشمنان و سال حماسه ی سیاسی حماسه ی اقتصادی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری اولین کنفرانس برق و صنعت با موضوع بررسی طرح های شغلی از دیدگاه مهندسی و اقتصاد برای اولین بار قدم هایی موثر در این راستا در جهت رسیدن به آرمان آموزش عالی که همان ایرانی سربلند است برداریم.