نخستین سمینار برق و صنعت در دانشگاه کاشان برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۲۰:۰۷ کد : ۲۵۲۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۳۵۳
نخستین سمینار برق و صنعت با موضوع بررسی طرح های شغلی از دیدگاه مهندسی و اقتصاد در دانشگاه کاشان برگزار شد.
 

نخستین سمینار برق و صنعت با موضوع بررسی طرح های شغلی از دیدگاه مهندسی و اقتصاد در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر اجرایی برگزاری این سمینار، با اشاره به اینکه امروزه برقراری ارتباط منسجم و سازمان یافته بین صنایع و دانشگاه ها یکی از نیازهای اساسی کشور می‌باشد گفت: این ارتباط به دانشگاه ها کمک می‌کند تا قسمتی از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را در راستای مشکلات موجود در صنایع کشور جهت دهی کرده و متخصصانی توانا و شایسته را پرورش دهند.

 هاتف اطرشی، با بیان ضرورت ارتباط صنعت و دانشگاه افزود: صنعت است که برخی از نیازها و خواسته های فناوری خود را در قالب این ارتباط برآورده می‌کند.

 وی، به تلاش دانشگاه ها برای رساندن دانشجویان به هدف های تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت:  بر این اساس مفهوم کارآفرینی معنی می گیرد و دانشجویان طی دوران تحصیل دانش لازم را به دست می آورند.

وی، با اشاره به تحریم های اقتصادی دشمنان و سال حماسه ی سیاسی حماسه ی اقتصادی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری اولین کنفرانس برق و صنعت با موضوع بررسی طرح های شغلی از دیدگاه مهندسی و اقتصاد برای اولین بار قدم هایی موثر در این راستا در جهت رسیدن به آرمان آموزش عالی که همان ایرانی سربلند است برداریم.

 
آخرین ویرایش۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲

اخبار مرتبط


نظر شما :